Sistem Control4® DIN pentru lumini poziţionate pe şine - 240V
Vreţi să schimbaţi ambientele şi atmosfera din fiecare cameră a locuinţei dumneavoastră ? Utilizaţi lumini obişnuite, becuri economice şi LED-uri şi vreţi să le controlaţi pe toate? Vin prietenii la cină? Reglaţi lumina în fiecare încăpere şi în întreaga locuinţă prin intermediul modulelor de control Control4®. Modulele de control al luminii sunt parte a viziunii Control4 care conectează cu adevărat locuinţele digitale cu oamenii, prin intermediul unor soluţii necostisitoare şi uşor de instalat pentru fiecare locuinţă sau stil de viaţă.

Caracteristici şi beneficii

 • Uşor de instalat - module de montare pe şină DIN, ce asigură o instalare facilă, mufele cablurilor de date având şi ele o conectare rapidă.
 • Uşor de utilizat – controlaţi luminile prin interfeţe simple de utilizare, asigurându-se reglare facile ale atmosferei dorite.
 • Programabil – iniţializaţi-vă dispozitivul de control pentru locuinţe Control4®, pentru a permite programarea nivelelor de luminozitate ce vă asigură o alegere, flexibilitate şi control libere.
 • Soluţie modulară – selectaţi oricâte module aveţi nevoie într-o singură cameră, apoi extindeţi-vă în celelalte camere, pe măsură ce dezvoltaţi sistemul.
 • Control total — controlaţi sistemul de iluminare separat sau integraţi-l complet cu sistemele muzicale, de home theater sau de securitate prin utilizarea dispozitivelor de control pentru locuinţe Control4®. Atmosfera luminoasă poate fi stabilită pentru fiecare cameră sau se poate asigura un control global al locuinţei pentru sosire, Plecare, petreceri sau setări de securitate pentru întreaga locuinţă.
Specificaţii tehnice
 • Model nr.: Modul de ajustare a intensităţii luminoase C4-DR-DIM4-M, Control4 4 x 3A
  Descriere: Modul de ajustare a intensităţii luminoase pentru controlul a 3A per circuit (sarcina maximă a modulului este de 10A). Funcţie incorporată de selectare a întreruperii sau a reglării intensităţii luminoase, pentru o flexibilitate maximă.
 • Model nr.: C4-DR-DIM8-M, Control4 8 x 2A Dimmer Module
  Descriere: Modul de ajustare a intensităţii luminoase pentru controlul a 2A per circuit (sarcina maximă a modulului este de 10A).
  Funcţie incorporată de selectare a întreruperii sau a reglării intensităţii luminoase, pentru a se asigura controlul a mai multe tipuri de sarcină într-un singur echipament.
 • Model nr.: Procesor de reţea C4-DR-NPU-M, Control4
  Descriere: sistem procesor pentru controlul a mai multe camere cu conectivitate Ethernet şi RS232. Capacitate de 1000+ de scene, cu programare via internet. Poate fi utilizat în sisteme independente, fără a fi nevoie de un sistem de control pentru locuinţe Control4.
 • Model nr.: Sistem de alimentare prin modul releu C4-DR-RM4-M, Control4 4 x 5A
  Descriere: Modul de alimentare pentru controlul jaluzelelor, a motoarelor şi a sarcinilor activate: contacte 1 x DPCO şi 3 x SPCO.
 • Model nr.: Interfaţă Control4 pentru 8 canale de intrare/ieşire C4-DR-IOX8-M
  Descriere: canale individuale configurabile pentru controlul a unor sarcini 0/1-10v, DSI or DMX şi pentru integrarea a unor semnale sau întrerupătoare convenţionale de contact 0-10v în cadrul sistemelor.
 • Model nr.: Echipament de alimentare cu energie electrică Control4 C4-DR-PSU-M
  Descriere: alimentare cu energie electrică de 1000mA pentru modulele de iluminare ale Control4.
 • Model nr.: InterfaţăC4-DR-SER-M, RS232
  Descriere: Pentru controlul direct de la dispozitivul de control pentru locuinţe Control4, fără a utiliza un procesor separat.
 • Model nr.: modul intrare de contact C4-DR-SW4-M
  Descriere: modulul intrare de contact permite conectarea a până la patru intrări de contact independente fără curent pentru a declanşa evenimente în oricare parte a sistemului.