Control4 ® MyHome—PC/Tablet
Familia de software app MyHome vă permite să accesaţi şi să controlaţi lumina, temperatura, muzica, filmele, energia, sistemele de securitate şi multe altele din cadrul unei game largi de dispozitive ce se pot găsi într-o locuinţă gestionată de Control4. Prin transformarea telefoanelor inteligente, a tabletelor şi a computerelor în interfeţe suplimentare, Control4 Home vă oferă o soluţie necostisitoare şi confortabilă pentru accesul în sistemul dumneavoastră şi gestionarea acestuia.
Interfaţa de utilizare Control4 este compatibilă cu fiecare dispozitiv. Aşa cum ecranele tactile sunt ideale în zone precum bucătăria sau lângă uşa din faţă, fiindcă acestea nu se pot rătăci, Control4 MyHome vă oferă opţiunea unei interfeţe necostisitoare şi flexibile pentru birou, dormitor sau chiar garaj.
Într-o locuinţă inteligentă controlată de Control4, sistemul Control4 MyHome permite utilizatorilor să gestioneze sistemul prin intermediul reţelei WiFi locale din locuinţă, prin intermediul unor caracteristici unice de securitate care identifică şi autentifică sistemul Control4 în relaţia cu dispozitivele utilizatorilor. Aplicaţia MyHome - PC/Tablet poate fi utilizată cu următoarele dispozitive:
 • Laptopuri, computere desktop şi tablete cu sistemul de operare Windows
 • Laptopuri şi computere desktop cu sistemul de operare Mac
 • Laptopuri şi computere desktop cu sistemul de operare Linux

Există şi app-uri MyHome care permit controlul de la iPads, iPhones şi iPod Touches.
*Compatibilitatea cu sistemul de operare Android este planificat să apără într-o versiune viitoare.

Licenţe Control4 MyHome
Pentru a utiliza sistemul Control4 MyHome, trebuie să aveţi un sistem Control4 şi o licenţă MyHome. Pentru informaţi suplimentare, luaţi legătura cu un furnizor Control4.
 • Licenţă de dispozitiv: o licenţă de dispozitiv este ataşată de un singur dispozitiv de orice tip. Dacă achiziţionaţi o licenţă de dispozitiv pentru iPhone şi ulterior treceţi pe un iPad, licenţa dumneavoastră va fi transferată către iPad, iar funcţionalitatea respectivă nu va mai fi funcţională pe iPhone. Dacă aveţi o licenţă pentru un computer desktop şi treceţi ulterior pe un laptop, licenţa poate fi transferată către noul produs.
 • Licenţă de locaţie: o licenţă de locaţie permitea utilizare pe maximum 50 de dispozitive, în orice combinaţie, care pot fi conectate la un proiect ce utilizează aplicaţia MyHome.
Caracteristici tehnice
 • Control4® MyHome—iPad: Descărcaţi App-ul - pur şi simplu mergeţi la lista de app-uri gratuite pentru iPhone, iPod Touch sau iPad (această versiune este concepută special pentru formatul iPad). Ulterior contactaţi furnizorul dumneavoastră Control4, pentru a achiziţiona o licenţă MyHome Site sau de dispozitiv, pentru a activa app-ul respectiv.
 • Control4® MyHome—Android: Descărcaţi App-ul
  • Android 2.1 or later
  • Device with screen resolution of 480 x 320 or greater.
  • Control4 OS 2.1.1 or later
 • Licenţă Control4® MyHome-Device: C4-MyHome-E
 • Licenţă Control4® MyHome-Site: CC4-MyHome-Site-E