Dispozitiv de control Control4® Home HC-200
Sistemul necostisitor Control4 ® Home Controller HC-200 aduce un control inteligent oricărui sistem de control pentru o cameră, sistem home theather sau mini sistem de control. Pentru acelaşi preţ ca al unei telecomenzi universale obişnuite, vă vei bucura de aceleaşi caracteristici, la care se va adăuga o interfaţă ecran, precum şi capacitatea de a controla luminile, sistemul audio multiplu, cel de securitate, de climatizare, adăugând-se un plus de performanţă sistemelor de mici dimensiuni. Designul compact al acestui dispozitiv îi permite instalarea pe o poliţă sau în spatele televizorului, pentru a vă bucura oriunde de control prin intermediul unui ecran activ.

Caracteristici şi beneficii

  • Preţ extrem de convenabil pentru sisteme pentru o singură cameră, sisteme home theater sau pentru adăugarea capacităţii de utilizare prin intermediul ecranului în cadrul fiecărei camere din locuinţa dumneavoastră
  • Control inteligent cu numeroase ieşiri infraroşii şi seriale.
  • Asistenţa Ethernet şi ZigBee integrate, la care se adaugă funcţia opţională WiFi, conferă soluţia ideală pentru locuinţe nou construite sau deja existente.
  • Alternativa ideală la telecomenzile standard universale, având capacitatea de a adăuga şi alte caracteristici de control ale locuinţei, în funcţie de nevoile dumneavoastră .
  • Navigarea simplă pe ecran pentru controlul muzicii în diverse camere, al iluminării, consumului de energie electrică, audio/video, climatizării şi multe altele.
Specificaţii tehnice
  • Model No: C4-HC200B-E-B-NR