Ecrane tactile de 5 inci incorporate in perete
Ecranul tactil încorporat în perete al sistemului Control4 reprezintă o manieră extrem de elegantă de a contribui la controlul total al locuinţei dumneavoastră şi care se află mereu la îndemâna dumneavoastră. Acest ecran tactil elegant este ideal pentru zone din cadrul locuinţei dumneavoastră unde monitorizarea comodă a sistemului şi controlul acestuia sunt extrem de importante. Puteţi opta şi pentru un sistem interfon, pentru a facilita comunicarea cu persoane din alte camere, pentru supravegherea bebeluşului sau pentru a invita la cină familia.

Caracteristici & beneficii

  • Designul elegant şi sentimentul generat de geamul inteligent de ultimă generaţie, precum şi montura elegantă conferă acest soluţii de control total un aspect vizual extrem de rafinat.
  • Aceste ecrane tactile, extrem de utile, au un preţ cât se poate de convenabil pentru a vă putea permite să le aveţi în fiecare cameră a locuinţei dumneavoastră , astfel încât să vă bucuraţi de un control tactil total.
  • Patru butoane ce pot fi personalizate vă permit să creaţi ambianţa preferată cu simpla atingere.
  • Compatibil cu orice echipament rezidenţial activat (CA sau energie electrica transmisă prin reţeaua Ethernet), având capacitatea de conectare în reţea (Ethernet sau WiFi).
  • Permite utilizarea opţională a unui interfon, pentru a asigura comunicarea în interiorul întregii locuinţe între ecranele încorporate în pereţi.
Caracteristici Tehnice
  • Model Nr: C4-TSWMC5-EG-BL (black), C4-TSWMC5-EG-WH (alb)

 

Licenţă In-Wall pentru Intercom (Electronic)