Deţineţi controlul, oriunde vă aflaţi

O locuinţă conectată cu Control4 înseamnă că sunteţi cu adevărat conectaţi, chiar şi atunci când vă aflaţi în altă parte. Mai jos oferim câteva exemple asupra modului în care clienţii noştri pot să aibă practic un control total al locuinţei proprii, oricând şi oriunde:

  • Access online pentru a verifica încă o dată dacă aţi încuiat uşile – precum şi posibilitatea de a le încuia, dacă este necesar
  • În cazul în care se dovedeşte a fi mai cald afară decât aţi crezut, vă puteţi conecta la sistem prin intermediul internetului şi puteţi porni instalaţia de climatizare, astfel încât locuinţa dumneavoastră să fie răcoroasă atunci când ajungeţi acasă.
  • Ajungeţi mai târziu acasă decât aţi prognozat? Utilizaţi interfaţa Control4 pentru a aprinde luminile din faţa casei şi alte câteva lumini din interior, astfel încât să pară că sunteţi acasă.
  • Vă îndreptaţi către casa de pe plajă pentru a sta acolo în timpul sfârşitului de săptămână? Cât timp vă aflaţi în trafic, puteţi porni instalaţia de climatizare, boilerul şi puteţi să verificaţi şi vremea prin intermediul camerelor de filmat.
  • Dacă vi se strică boilerul, nu este deloc cazul să găsiţi pivniţa plină cu apă atunci când ajungeţi acasă; sistemul dumneavoastră vă va trimite un email sau un mesaj de alertare, care să vă anunţe declanşarea senzorului de apă, astfel încât să opriţi apa înainte de a vă transforma locuinţa în piscină.
  • Este joi, fiica dumneavoastră tocmai a terminat şcoala şi primiţi un mesaj de la ea: şi-a uitat – pentru a câta oară? cheia de la casă. Pur şi simplu vă conectaţi la sistem şi descuiaţi uşa pentru ea. Şi niciun coleg din cadrul întâlnirii săptămânale nu va afla acest lucru.