Ce înseamnă controlul locuinţei?

Având în vedere că sistemele electronice inteligente joacă un rol tot mai important în viaţa noastră, ele merită să se bucure de mai multă apreciere în casele noastre. Control4 vă oferă soluţia atotcuprinzătoare, permiţând practic fiecărui dispozitiv sau echipament din locuinţa dumneavoastră să comunice unul cu celălalt – de la încuietori, lumini până la uşi şi perdele – iar dumneavoastră aveţi capacitatea de le controla, indiferent de locul unde vă aflaţi.

Creaţii ambianţa perfectă pentru film printr-o simplă apăsare de buton. Îi puteţi spune din Thailanda termostatului dumneavoastră ce să facă. Puteţi controla muzica în mai multe camere. Primiţi un mesaj text atunci când copilul dumneavoastră adolescent ajunge acasă. Control4 vă oferă soluţii flexibile pentru a concepe sistemul de automatizare al locuinţei dumneavoastră pe care l-aţi visat din totdeauna şi acesta lucru poate fi realizat cu un buget rezonabil.

Viaţa este mai bună atunci când totul funcţionează în sinergie. Aceasta este locuinţa dumneavoastră dotată cu un creier. Fără îndoială, o idee genială.

Deci... ce iti doresti sa controlezi?
Regaseste-te in posibilitati!
 
 
Protejarea mediului
Un sistem simplu 3BR realizat de Control4 va limina emisiile de CO2 cu mai mult de 385 kg. (Este consumul unei masini timp de o luna)
Solutiile rezidentiale Control4 sunt:
• Compatibile pentru casele noi si vechi
• Scalabil – incepi de la un sistem si adaugi pe masura ce doresti
• Usor de instalat, nu are nevoie de reinstalari
• Usor de utilizat – dupa iPad-ul tau!
• Rentabil si accesibil